Over ons

Welkom op onze website gewijd aan de Patterdale Terrier, een krachtig en levendig hondenras dat afkomstig is uit het Engelse Lake District. Wij zijn gepassioneerde eigenaren van Patterdale Terriers en willen onze kennis en ervaring delen met anderen die geïnteresseerd zijn in dit fascinerende ras.

Onze liefde voor Patterdale Terriers begon toen we voor het eerst een van deze charmante honden ontmoetten en we waren meteen verkocht. Sindsdien hebben we ons toegewijd aan het fokken, trainen en verzorgen van Patterdale Terriers en we zijn trots op onze uitgebreide kennis van dit ras.

Onze website is ontworpen als een bron van informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in de Patterdale Terrier. Hier vindt u nuttige artikelen, tips en advies over de verzorging, training en gezondheid van deze honden. We hebben ook een community gecreëerd voor Patterdale Terrier-eigenaren en -liefhebbers, waar u kunt deelnemen aan discussies en uw eigen ervaringen kunt delen.

Onze missie is om de liefde voor Patterdale Terriers te verspreiden en meer mensen te laten zien hoe geweldig deze honden zijn. We willen ook bijdragen aan het behoud van dit ras en de kennis over hun geschiedenis en erfgoed bewaren.

Dank u voor uw bezoek aan onze website en we hopen dat u hier veel nuttige informatie zult vinden over de Patterdale Terrier. Als u vragen heeft of gewoon meer wilt weten over ons en ons werk, neem dan gerust contact met ons op.